19/04/2022 21/04/2022 Με τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου και πάσης Ελλάδος και Προέδρου του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας (ΚΕ.Σ.Ο.) κ.κ. Ιερωνύμου, αλλά και του αναπληρωτή Προέδρου του Μητροπολίτη Φαναρίου κ. Αγαθάγγελου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Απριλίου και την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 η Πασχαλινή Διανομή του ΚΕ.Σ.Ο. για το έτος 2022 και ήταν η δέκατη συνεχής επιτυχημένη διανομή...
19 Απριλίου, 2022 - 16:12
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2022 - 2:24

Πασχαλινή διανομή αγάπης για ευπαθείς οικογένειες από το ΚΕΣΟ

Διαδώστε:
Πασχαλινή διανομή αγάπης για ευπαθείς οικογένειες από το ΚΕΣΟ

Με τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου και πάσης Ελλάδος και Προέδρου του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας (ΚΕ.Σ.Ο.) κ.κ. Ιερωνύμου, αλλά και του αναπληρωτή Προέδρου του Μητροπολίτη Φαναρίου κ. Αγαθάγγελου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Απριλίου και την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 η Πασχαλινή Διανομή του ΚΕ.Σ.Ο. για το έτος 2022 και ήταν η δέκατη συνεχής επιτυχημένη διανομή από το 2013.

Πραγματοποιήθηκε στο Πιστοποιημένο Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΚΕ.Σ.Ο., στην οδό Αχαρνών 205, από την Κοινωνική Υπηρεσία, τους εθελοντές & τα μέλη του Δ.Σ του ΚΕ.Σ.Ο., με πρωτεργάτη τη Διευθύντρια του ΚΕ.Σ.Ο. κα Μαίρη Πίνη και ήρθε ως ανάσα ανακούφισης, στο κύμα ακρίβειας, που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι καταναλωτές στην αγορά και τα καταστήματα τροφίμων.

Εκπρόσωποι 350 ωφελούμενων οικογενειών, παρέλαβαν από το κοινωνικό παντοπωλείο του ΚΕ.Σ.Ο, από τρείς τσάντες, που περιείχαν είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής χορηγία της Εταιρείας Henkel Α.Ε. και των Super Market Σκλαβενίτης, μια 5L συσκευασία κρεμοσάπουνου με αντισηπτικό προσφορά της Diversey Α.Ε στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αλλά και τρόφιμα όπως φακές, ρύζι, ξύδι, μακαρόνια, ντοματοπολτό, γάλα εβαπορέ, σοκολάτες και ζαχαρωτά για τα παιδιά, προσφορά του «Ιδρύματος για την καταπολέμηση της Φτώχειας – Τράπεζα Τροφίμων», ψωμί του τοστ προσφορά της Αρτοβιομηχανίας «Καραμαλέγκος ΑΕ», καθώς και φρέσκα αυγά προσφορές της «Ευρωπτηνονοτροφικής Κορίνθου Τσαούσης» και των Πτηνοτροφικών Επιχειρήσεων Μεγάρων «Intervaz Ν. Βαζαίος», βρεφικό γάλα της εταιρείας PHARMIS A.E, πάνες και μωρομάντιλα από την ΜΕΓΑ Α.Ε.

Η Πασχαλινή Διανομή του ΚΕ.Σ.Ο., είχε απόλυτη επιτυχία, διότι οι ωφελούμενοι ανταποκρίθηκαν στο 100% των SMS που έλαβαν και αποτέλεσε μια κίνηση αρωγής προς τις οικογένειες, που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Παράλληλα ήταν μια κίνηση αγάπης, για τις ημέρες του Πάσχα τόσο από τη Διοίκηση και τη Διεύθυνση του ΚΕ.Σ.Ο., πάντα στέλνει τη σκέψη, την έγνοια και την αγάπη του στις οικογένειες, που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Και έτυχε της απολυτής αποδοχής των ωφελουμένων, οι οποίοι αποχωρούσαν από το χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου με ευχαριστίες και ευχές για Υγεία & Καλό Πάσχα. Τη διανομή επόπτευσαν η γ.γ. του Δ.Σ. του ΚΕ.Σ.Ο. κα Μαρία Τάταρη και ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Βλάχος ο οποίος είναι επιφορτισμένος από το Δ.Σ. με την υπευθυνότητα του Κοινωνικοί Παντοπωλείου.

Τα μέλη του Δ.Σ. και η Διευθύντρια του ΚΕ.Σ.Ο. εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στους χορηγούς που σε καιρούς δύσκολους ανταποκρίθηκαν, τους εργαζόμενους καθώς και τους εθελοντές για το επιτυχημένο εγχείρημα του ΚΕ.Σ.Ο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων