16/01/2021 16/01/2021 Ιεραποστολή στην Αφρική: Πέρα από τα σύνορα Γνήσια και ειλικρινή λόγια αφρικανών αδελφών μας και γενναίες απαντήσεις ορθοδόξων ιεραποστόλων, που περιγράφουν την ιεραποστολή ως κένωση και αγάπη, και ορίζουν το πλαίσιο των πολλαπλών δραστηριοτήτων που η Εκκλησία άοκνα επιτελεί για να φθάσει η φωνή του Χριστού «έως περάτων της γης». Στη διαδικτυακή εκπομπή «Πέρασμα», που...
16 Ιανουαρίου, 2021 - 14:10
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2021 - 13:48

«Πέρασμα… όταν η οθόνη γίνεται τόπος συνάντησης»

Διαδώστε:
«Πέρασμα… όταν η οθόνη γίνεται τόπος συνάντησης»

Ιεραποστολή στην Αφρική: Πέρα από τα σύνορα

Γνήσια και ειλικρινή λόγια αφρικανών αδελφών μας και γενναίες απαντήσεις ορθοδόξων ιεραποστόλων, που περιγράφουν την ιεραποστολή ως κένωση και αγάπη, και ορίζουν το πλαίσιο των πολλαπλών δραστηριοτήτων που η Εκκλησία άοκνα επιτελεί για να φθάσει η φωνή του Χριστού «έως περάτων της γης».

Στη διαδικτυακή εκπομπή «Πέρασμα», που επιμελείται το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, στις 9.00 μ.μ., φιλοξενείται ο Θεολόγος κ. Ιωάννης Περράκης, ο οποίος έχει εργασθεί εθελοντικά στην ιεραποστολή, ενώ παρεμβαίνει και ο Αρχιμανδρίτης π. Θεμιστοκλής Αδαμόπουλος από την ιεραποστολή στη Σιέρρα Λεόνε. Θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε πλούσιο εποπτικό υλικό από τις ιεραποστολές στο Μαλάουι, τη Μαδαγασκάρη, το Καμερούν και τη Σιέρρα Λεόνε.

Στο Μαλάουι βρίσκεται αυτή την περίοδο και προσφέρει υπηρεσίες ο συνεργάτης του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας π. Χρύσανθος Παπαποστόλου, ο οποίος έχει αποστείλει ανάλογο φωτογραφικό υλικό.

Παρακολουθήστε την εκπομπή της Δευτέρας πατώντας εδώ. 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων