22/02/2024 22/02/2024 Κατόπιν Συνοδικής Αποφάσεως, ληφθείσης κατά την Συνεδρία της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της 10ης Ιανουαρίου 2024, θα διοργανωθεί, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, Επιστημονικό Συνέδριο προς τιμήν του αειμνήστου Καθηγητού Νικολάου Νησιώτου, με θέμα «Εκκλησία και Αθλητισμός». Το εν λόγω Συνέδριο, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου...
22 Φεβρουαρίου, 2024 - 10:33
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2024 - 10:29

Περί του Συνεδρίου ”Εκκλησία και Αθλητισμός”

Διαδώστε:
Περί του Συνεδρίου ”Εκκλησία και Αθλητισμός”

Κατόπιν Συνοδικής Αποφάσεως, ληφθείσης κατά την Συνεδρία της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της 10ης Ιανουαρίου 2024, θα διοργανωθεί, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, Επιστημονικό Συνέδριο προς τιμήν του αειμνήστου Καθηγητού Νικολάου Νησιώτου, με θέμα «Εκκλησία και Αθλητισμός».

Το εν λόγω Συνέδριο, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και διοργανώνεται από την Ειδική Συνοδική Επιτροπή Αθλητισμού, θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Συνοδικού Μεγάρου της Εκκλησίας της Ελλάδος (Ιωάννου Γενναδίου 14 και Ιασίου 1).

Κατά την Α’ Συνεδρία, μετά τα Μηνύματα και τον Χαιρετισμό του Μακαριωτάτου, θα εκφωνήσουν τις Εισηγήσεις τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και οι Ελλογιμώτατοι κ. Σταύρος Γιαγκάζογλου, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., και κ. Κωνσταντίνος Κορναράκης, Καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α.

Μετά το διάλειμμα, θα πραγματοποιηθεί η Β’ Συνεδρία, κατά την οποία θα εκφωνήσουν τις Εισηγήσεις τους οι Ελλογιμώτατοι κ. Πολυξένη Αργειτάκη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Ε.Κ.Π.Α., κ. Κωνσταντίνος Γεωργιάδης, Καθηγητής Τμήματος Οργανώσεως και Διοικήσεως Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κ. Γεώργιος Τσίγκανος, Λέκτωρ του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Ε.Κ.Π.Α και Φυσικοθεραπευτής, και κ. Ηλίας Λιαμής, Διδάκτωρ Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α.

Μετά το πέρας των Συνεδριών θα πραγματοποιηθεί συζήτηση επί των Εισηγήσεων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων