29/07/2020 29/07/2020 Μετά τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για χρήση μασκών σχεδόν σε όλους τους κλειστούς χώρους, και η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών εξέδωσε εγκύκλιο σημείωμα περί συνεπούς τήρησης των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας. Η Αρχιεπισκοπή εφιστά επί της ουσίας την προσοχή των κληρικών ως προς την διαφύλαξη των μέτρων, που λήφθηκαν τον καιρό της...
29 Ιουλίου, 2020 - 15:25
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2020 - 17:00

Νέα εγκύκλιος Αρχιεπισκοπής: Περισσότερες Θείες Λειτουργίες

Διαδώστε:
Νέα εγκύκλιος Αρχιεπισκοπής: Περισσότερες Θείες Λειτουργίες

Μετά τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για χρήση μασκών σχεδόν σε όλους τους κλειστούς χώρους, και η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών εξέδωσε εγκύκλιο σημείωμα περί συνεπούς τήρησης των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας. Η Αρχιεπισκοπή εφιστά επί της ουσίας την προσοχή των κληρικών ως προς την διαφύλαξη των μέτρων, που λήφθηκαν τον καιρό της πανδημίας, με τις προηγούμενες αποφάσεις της, όπως η τήρηση αποστάσεων 1,5 μέτρου από τον έναν πιστό στον άλλον, η ύπαρξη αντισηπτικού στην είσοδο του ναού, ο προσεκτικός και ενδελεχής καθαρισμός, αλλά και η τέλεση περισσότερων λειτουργιών τις Κυριακές, αλλά και μέσα στην εβδομάδα, σε ναούς, όπου διακονούν περισσότεροι από έναν ιερέα.

Μπορείτε να διαβάσετε όλη την εγκύκλιο, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων