07/06/2020 07/06/2020 Πληροφορίες σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Μακαριώτατος Αρχιεπίκοπος Ιερώνυμος, κατά την ερχομένη Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020, θα περάσει το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου, ώστε να συναντηθεί για πρώτη φορά επισήμως με την νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί, ενώ, καθώς αναφέρεται, στο παρασκήνιο,...
07 Ιουνίου, 2020 - 13:48
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2020 - 13:54

Πληροφορίες για συνάντηση μεταξύ Αρχιεπισκόπου και της νέας Προέδρου

Διαδώστε:
Πληροφορίες για συνάντηση μεταξύ Αρχιεπισκόπου και της νέας Προέδρου

Πληροφορίες σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Μακαριώτατος Αρχιεπίκοπος Ιερώνυμος, κατά την ερχομένη Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020, θα περάσει το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου, ώστε να συναντηθεί για πρώτη φορά επισήμως με την νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί, ενώ, καθώς αναφέρεται, στο παρασκήνιο, απετέλεσε πρωτοβουλία της ιδίας της Προέδρου, η οποία επιθύμησε να επισκεφθεί την Αρχιεπισκοπή, αλλά ο Μακαριώτατος αποκρίθηκε ευγενικά ότι εκείνος βάσει του πρωτοκόλλου θα την επισκεφθεί πρώτος στο Προεδρικό.

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων