15/12/2019 16/12/2019 Με τη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Ελευθερίου και τον μεθέορτο Εσπερινό, ολοκληρώθηκαν οι λατρευτικές πανηγυρικές εκδηλώσεις στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Αγίου στο Γκύζη. Της Ιεράς λιτάνευσης προέστη ο Επίσκοπος Ανδρούσης κ. Κωνστάντιος, με τη συμμετοχή πλήθους πιστών, Ιερέων και διακόνων. Μετά τη λιτάνευση, ο Προϊστάμενος του Ναού και Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών...
15 Δεκεμβρίου, 2019 - 17:54
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2019 - 8:43

Πλήθος κόσμου στη Λιτάνευση του Αγίου Ελευθερίου στο Γκύζη

Διαδώστε:
Πλήθος κόσμου στη Λιτάνευση του Αγίου Ελευθερίου στο Γκύζη

Με τη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Ελευθερίου και τον μεθέορτο Εσπερινό, ολοκληρώθηκαν οι λατρευτικές πανηγυρικές εκδηλώσεις στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Αγίου στο Γκύζη.

Της Ιεράς λιτάνευσης προέστη ο Επίσκοπος Ανδρούσης κ. Κωνστάντιος, με τη συμμετοχή πλήθους πιστών, Ιερέων και διακόνων.

Μετά τη λιτάνευση, ο Προϊστάμενος του Ναού και Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης, ευχαρίστησε τον Επίσκοπο για την αγάπη και την παρουσία του, τους ιερείς,τη Μουσική Μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος οι οποίες παιάνισαν κατά την διάρκεια της λιτάνευσης καθώς και όλους τους πιστούς που παρεβρέθησαν στις εορταστικές ακολουθίες.

Εν συνεχεία, τελέσθηκε Εσπερινός και Παράκληση, στον οποίο χοροστάτησε ο Επίσκοπος Ανδρούσης κ. Κωνστάντιος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΕΡΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων