08/02/2023 08/02/2023 Για το πολύγλωσσο τεύχος, το οποίο τιτλοφορείται: «Η μισθοδοσία των κληρικών. Σχόλιο στον Νόμο 4957/2022», ενημερώθηκε κατά τις εργασίες της για το μήνα Φεβρουάριο η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος. Το εν λόγω τεύχος, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος αποτελεί απόσπασμα από την Εισήγηση του Μακαριωτάτου...
08 Φεβρουαρίου, 2023 - 14:27
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2023 - 14:54

Πολύγλωσσο τεύχος του Αρχιεπισκόπου για τη μισθοδοσία των κληρικών

Διαδώστε:
Πολύγλωσσο τεύχος του Αρχιεπισκόπου για τη μισθοδοσία των κληρικών

Για το πολύγλωσσο τεύχος, το οποίο τιτλοφορείται: «Η μισθοδοσία των κληρικών. Σχόλιο στον Νόμο 4957/2022», ενημερώθηκε κατά τις εργασίες της για το μήνα Φεβρουάριο η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Το εν λόγω τεύχος, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος αποτελεί απόσπασμα από την Εισήγηση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου στην Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας κατά την Συνεδρία της 4ης Οκτωβρίου 2022.

Επισυνάπτεται το νεοεκδοθέν υπό της Ιεράς Συνόδου, με ευθύνη της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, πολύγλωσσο τεύχος του Μακαριωτάτου:

Η μισθοδοσία των κληρικών

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων