19/05/2019 19/05/2019 Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μνήμης και τιμής που διοργάνωσε στο Ηρώδειο η Εύξεινος Λέσχη Αθηνών προς τιμή των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, όπου φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια. Η εκδήλωση είχε τίτλο «Πόντος: Σταύρωση και Μνήμη» και παρευρέθηκαν επίσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και...
19 Μαΐου, 2019 - 22:06
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2019 - 22:08

“Πόντος: Σταύρωση και Μνήμη” μεγάλη εκδήλωση για τη Γενοκτονία στο Ηρώδειο

Διαδώστε:
“Πόντος: Σταύρωση και Μνήμη” μεγάλη εκδήλωση για τη Γενοκτονία στο Ηρώδειο

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μνήμης και τιμής που διοργάνωσε στο Ηρώδειο η Εύξεινος Λέσχη Αθηνών προς τιμή των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, όπου φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια. Η εκδήλωση είχε τίτλο «Πόντος: Σταύρωση και Μνήμη» και παρευρέθηκαν επίσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών και Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Συμεών.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων