22/04/2021 22/04/2021 Αυτό το Πάσχα ας μην επιτρέψουμε στην πανδημία να μας κρατήσει -ουσιαστικά- απομακρυσμένους τον έναν από τον άλλον… Ας βαδίσουμε μαζί, στα νοητά ίχνη του Θείου Πάθους, ώστε να φωτίσουμε την ψυχή μας λίγο αργότερα με τις λαμπρές ακτίνες της Ανάστασης! Η Ομοσπονδία Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος (Ο.Μ.Σ.Ι.Ε.) σας προσκαλεί αυτή την Πασχαλιά σε δύο διαδικτυακές παραστάσεις...
22 Απριλίου, 2021 - 11:55
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2021 - 12:13

«Πορεία προς το Πάθος» από την Ο.Μ.Σ.Ι.Ε.

Διαδώστε:
«Πορεία προς το Πάθος» από την Ο.Μ.Σ.Ι.Ε.
Αυτό το Πάσχα ας μην επιτρέψουμε στην πανδημία να μας κρατήσει -ουσιαστικά- απομακρυσμένους τον έναν από τον άλλον… Ας βαδίσουμε μαζί, στα νοητά ίχνη του Θείου Πάθους, ώστε να φωτίσουμε την ψυχή μας λίγο αργότερα με τις λαμπρές ακτίνες της Ανάστασης!
Η Ομοσπονδία Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος (Ο.Μ.Σ.Ι.Ε.) σας προσκαλεί αυτή την Πασχαλιά σε δύο διαδικτυακές παραστάσεις Βυζαντινής μουσικής με τον Άρχοντα Πρωτοψάλτη Φώτιο Γιαννακάκη και μαθητές του.

Οι παραστάσεις θα είναι διαθέσιμες στο viva.gr από το Σάββατο του Λαζάρου 24 Απριλίου μέχρι και τις 4 Μαΐου.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιερά Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και τα έσοδα θα προσφερθούν στο φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων