26/03/2021 26/03/2021 Τα παρασκήνια για το πώς δημιουργήθηκε το δημοφιλέστερο διαδικτυακό βίντεο για το 1821 δημοσίευσε η  “Αποστολή” της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.  Δείτε πώς ο Λεωνίδας Κακούρης μεταμορφώθηκε σε Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, ο Γιάννης Αϊβάζης σε Παλαιών Πατρών Γερμανό, ο Χάρης Γρηγορόπουλος σε Υψηλάντη, ο Νικόλας Μακρής σε Αθανάσιο Διάκο, ο Τάσος Αναγνώστου σε Μακρυγιάννη, ο Κοσμάς Ζαχάρωφ...
26 Μαρτίου, 2021 - 17:01
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2021 - 17:04

“Πώς μεταμορφώθηκαν οι ηθοποιοί στους ήρωες του 1821;” (BINTEO)

Διαδώστε:
“Πώς μεταμορφώθηκαν οι ηθοποιοί στους ήρωες του 1821;” (BINTEO)

Τα παρασκήνια για το πώς δημιουργήθηκε το δημοφιλέστερο διαδικτυακό βίντεο για το 1821 δημοσίευσε η  “Αποστολή” της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. 

Δείτε πώς ο Λεωνίδας Κακούρης μεταμορφώθηκε σε Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, ο Γιάννης Αϊβάζης σε Παλαιών Πατρών Γερμανό, ο Χάρης Γρηγορόπουλος σε Υψηλάντη, ο Νικόλας Μακρής σε Αθανάσιο Διάκο, ο Τάσος Αναγνώστου σε Μακρυγιάννη, ο Κοσμάς Ζαχάρωφ σε Μιαούλη, ο Λευτέρης Δημηρόπουλος σε Καραϊσκάκη, ο Πέτρος Ξεκούκης σε Νικηταρά, η Μαρία Κορινθίου σε Μπουμπουλίνα, η Σοφία Γαρμπή σε Μαντώ Μαυρογένους.

Τα γυρίσματα, οι ενδυμασίες, το μακιγιάζ και όλα τα παρασκήνια στο δημοφιλές βίντεο που μας μετέφερε στις αρχές και τον αγώνα των προγόνων μας. Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Αϊβάζη.

Παρακολουθήστε:

Δείτε εδώ το εντυπωσιακό βίντεο της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων