18/03/2021 18/03/2021 Σε μερική άρση των περιορισμών την Κυριακή της Ορθοδοξίας σε ό,τι αφορά στις εκκλησίες θα προχωρήσει η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες του ope.gr  επιτρέποντας την παρουσία πιστών ακόμα και στις περιοχές που είναι στο “βαθύ κόκκινο”. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την ερχόμενη Κυριακή θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στην Μητρόπολη Αθηνών, παρουσία Συνοδικών Ιεραρχών και...
18 Μαρτίου, 2021 - 9:55
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2021 - 9:57

Πώς θα εορτασθεί η Κυριακή της Ορθοδοξίας στη Μητρόπολη

Διαδώστε:
Πώς θα εορτασθεί η Κυριακή της Ορθοδοξίας στη Μητρόπολη

Σε μερική άρση των περιορισμών την Κυριακή της Ορθοδοξίας σε ό,τι αφορά στις εκκλησίες θα προχωρήσει η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες του ope.gr  επιτρέποντας την παρουσία πιστών ακόμα και στις περιοχές που είναι στο “βαθύ κόκκινο”.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την ερχόμενη Κυριακή θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στην Μητρόπολη Αθηνών, παρουσία Συνοδικών Ιεραρχών και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.

Ειδικότερα, θα  λειτουργήσουν οι Μητροπολίτες Ιλίου κ. Αθηναγόρας, Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.  Κύριλλος , Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ και Γλυφάδας κ. Αντώνιος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας θα υποδεχθεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, η οποία θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων