24/05/2022 24/05/2022 Στην τελετή αναγορεύσεως του Καθηγητού κ. Βλασίου Φειδά σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα παραβρεθεί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος την Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022, στις 12 το μεσημέρι. Η τελετή θα λάβει χώρα στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου. ...
24 Μαΐου, 2022 - 12:12
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2022 - 12:17

Πώς θα κινηθεί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών στη Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Πώς θα κινηθεί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών στη Θεσσαλονίκη

Στην τελετή αναγορεύσεως του Καθηγητού κ. Βλασίου Φειδά σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα παραβρεθεί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος την Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022, στις 12 το μεσημέρι. Η τελετή θα λάβει χώρα στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου. 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 17:00, ο Μακαριώτατος θα παραστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Θεσσαλονίκης, όπου ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης θα απονείμει το οφφίκιο του Άρχοντος της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας στον Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Χρυσόστομο Σταμούλη.

Μία ώρα μετά, στις 6 μ.μ. ο Μακαριώτατος θα επιστρέψει στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για το Διεθνές Συνέδριο με θέμα: “Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος – Τριάντα χρόνια Διακονίας“, το οποίο διοργανώνει η Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Πατριαρχικό Ίδρυμα Πατερικών Μελετών, σε συνεργασία με πολιτικούς, ακαδημαϊκούς και κοινωνικούς φορείς της Θεσσαλονίκης.

Βρείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου ΕΔΩ και την επίσημη ιστοσελίδα του ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα:

Όλα έτοιμα για το ταξίδι του Οικουμενικού σε Θεσσαλονίκη και Άγιο Όρος

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων