29/11/2020 29/11/2020 Στις 25 Νοεμβρίου έχει οριστεί η Παγκόσμια Ημέρα κατά της ενδοοικογενειακής βίας, ένα φαινόμενο που συναντάμε και στην ελληνική οικογένεια. Οι συνθήκες «εγκλεισμού» που βιώνουμε αυτή την περίοδο λόγω της πανδημίας έχει παρατηρηθεί ότι συμβάλλουν στην έξαρση του φαινομένου. Τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στις 9.00 μ.μ. στη διαδικτυακή εκπομπή ΠΕΡΑΣΜΑ, που επιμελείται το Ίδρυμα Νεότητος...
29 Νοεμβρίου, 2020 - 14:27
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2020 - 14:29

Πώς βιώνουν γονείς και παιδιά καταστάσεις βίας στο οικογενειακό περιβάλλον;

Διαδώστε:
Πώς βιώνουν γονείς και παιδιά καταστάσεις βίας στο οικογενειακό περιβάλλον;

Στις 25 Νοεμβρίου έχει οριστεί η Παγκόσμια Ημέρα κατά της ενδοοικογενειακής βίας, ένα φαινόμενο που συναντάμε και στην ελληνική οικογένεια. Οι συνθήκες «εγκλεισμού» που βιώνουμε αυτή την περίοδο λόγω της πανδημίας έχει παρατηρηθεί ότι συμβάλλουν στην έξαρση του φαινομένου.

Τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στις 9.00 μ.μ. στη διαδικτυακή εκπομπή ΠΕΡΑΣΜΑ, που επιμελείται το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κεντρικό θέμα της συζήτησης θα είναι το φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας.

Στην εκπομπή αυτή θα μιλήσουν για το φαινόμενο αυτό ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Αντώνιος Καλλιγέρης, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ποιμαντικής Γάμου και Οικογένειας και Υπεύθυνος της Υπηρεσίας Γυναικείων Θεμάτων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών με την κα. Ευφροσύνη Σπανέα , κλινική ψυχολόγο, Σύμβουλο ψυχολογικής στήριξης στο Συμβουλευτικό Κέντρο για την έμφυλη βία της Γεν Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των φύλων.

Επίσης, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ενδιαφέρον οπτικοακουστικό υλικό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων