20/04/2021 20/04/2021 Στη Στέγη κατακοίτων του Αγίου Αιμιλιανού, ένα από τα πιο ευαίσθητα ιδρύματα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (ΙΑΑ), δεδομένου ότι φιλοξενεί 40 κατάκοιτους συνανθρώπους μας, που αδυνατούν να αυτοεξυπηρετηθούν μόνοι τους και έχουν την ανάγκη των νοσηλευτών και των εργαζομένων σε αυτό, οι οποίοι τους προσφέρουν με αυταπάρνηση την περιποίηση, αλλά και την αγάπη τους βρέθηκε...
20 Απριλίου, 2021 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2021 - 11:02

Πράξη αγάπης του ΚΕΣΟ προς την Στέγη κατακοίτων της ΙΑΑ

Διαδώστε:
Πράξη αγάπης του ΚΕΣΟ προς την Στέγη κατακοίτων της ΙΑΑ

Στη Στέγη κατακοίτων του Αγίου Αιμιλιανού, ένα από τα πιο ευαίσθητα ιδρύματα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (ΙΑΑ), δεδομένου ότι φιλοξενεί 40 κατάκοιτους συνανθρώπους μας, που αδυνατούν να αυτοεξυπηρετηθούν μόνοι τους και έχουν την ανάγκη των νοσηλευτών και των εργαζομένων σε αυτό, οι οποίοι τους προσφέρουν με αυταπάρνηση την περιποίηση, αλλά και την αγάπη τους βρέθηκε προκειμένου να βοηθήσει το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Έτσι, μετά από συνεννόηση της Διευθύντριας του ΚΕΣΟ με την Διευθύνουσα της Στέγης κ. Κατερίνα Αποστόλου, το ΚΕΣΟ εν όψη Πάσχα έτρεψε τη σκέψη του, για μια ακόμα φορά σε όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας, άνδρες και γυναίκες που κάποτε ήταν δυνατοί και ισχυροί και προσέφεραν στον παραγωγικό ιστό της Κοινωνίας και της Οικονομίας.

Κάτω από αυτό το πλαίσιο απέστειλε είδη καθαρισμού και Υγιεινής, σεντόνια, κουβέρτες, καθετήρες & ιατρικά αναλώσιμα καθώς και φρέσκα αυγά. Την μικρή βοήθεια προς τη Στέγη παρέδωσαν οι άνθρωποι του ΚΕΣΟ στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο κύριοι Νικόλαος Σοφιανίδης και Κωνσταντίνος Σαλεβουράκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων