13/02/2019 13/02/2019 Το Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» καταδύεται, ερευνώντας σε βάθος το Ψηφιακό Φωτογραφικό Αρχείο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, ώστε να μεταφέρει ενώπιον των αναγνωστών του, τη θρυλική μορφή του Πρωθυπουργού «των δύο ηπείρων και των πέντε θαλασσών», είτε εξερχομένου, είτε επί των θυρών της Μητρόπολης Αθηνών, σε τρία διαφορετικά ιστορικά στιγμιότυπα. Ρίγος προκαλεί η μορφή του, το παράστημα...
13 Φεβρουαρίου, 2019 - 12:02
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2019 - 12:23

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» – ΕΡΕΥΝΑ: Ο Ελευθέριος Βενιζέλος στη Μητρόπολη (ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» – ΕΡΕΥΝΑ: Ο Ελευθέριος Βενιζέλος στη Μητρόπολη (ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ)

Το Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» καταδύεται, ερευνώντας σε βάθος το Ψηφιακό Φωτογραφικό Αρχείο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, ώστε να μεταφέρει ενώπιον των αναγνωστών του, τη θρυλική μορφή του Πρωθυπουργού «των δύο ηπείρων και των πέντε θαλασσών», είτε εξερχομένου, είτε επί των θυρών της Μητρόπολης Αθηνών, σε τρία διαφορετικά ιστορικά στιγμιότυπα. Ρίγος προκαλεί η μορφή του, το παράστημα του, το περιβόητο κασκόλ του και φυσικά το περίφημο πηλίκιο επί της κεφαλής του.

 

 

 

ΦΩΤΟ 1: Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ.

ΦΩΤΟ 2: Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ. ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΕΛΕΝΑ.

ΦΩΤΟ 3: Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ, Ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ.

ΠΗΓΗ: archive.ert.gr

ΕΡΕΥΝΑ: ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» – Κώστας Παναγόπουλος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων