23/06/2022 23/06/2022 Με τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β, πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι προαγωγικές εξετάσεις σχολικού έτους 2021-22, της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, παρουσία του Διευθυντή της σχολής Αρχιμ. Ειρηναίου Νάκου και της Επιτροπής Καθηγητών και Δασκάλων. Αξίζει να αναφερθεί ότι το επίπεδο των σπουδαστών είναι πολύ...
23 Ιουνίου, 2022 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2022 - 18:18

Προαγωγικές εξετάσεις στο Ωδείο και στη Σχολή του Ιδρύματος Μουσικής της Ι.Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Διαδώστε:
Προαγωγικές εξετάσεις στο Ωδείο και στη Σχολή του Ιδρύματος Μουσικής της Ι.Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Με τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β, πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι προαγωγικές εξετάσεις σχολικού έτους 2021-22, της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, παρουσία του Διευθυντή της σχολής Αρχιμ. Ειρηναίου Νάκου και της Επιτροπής Καθηγητών και Δασκάλων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το επίπεδο των σπουδαστών είναι πολύ υψηλό και η σχολή αποτελεί το φυτώριο της πλήρωσης Ιεροψαλτικών θέσεων όχι μόνο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών αλλά και άλλων Μητροπόλεων.

Ανάμεσα στις αλλοπρόσαλλες καταστάσεις της εποχής μας οι οποίες ταλανίζουν όλο τον κόσμο και κυρίως τη νεολαία, είναι σημαντικό που πολλά νέα παιδιά προστρέχουν στη μουσική γνώση η οποία δημιουργεί χαρακτήρα, αυξάνει τις γλωσσικές δεξιότητες, τη δημιουργικότητα και τη γενική ευτυχία, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Παν. Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Νάκος Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος, κατά τη διεξαγωγή των προαγωγικών εξετάσεων του Ωδείου και της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής του Ιδρύματος Αρχιεπισκοπής Αθηνών το οποίο κοσμεί επάξια την μουσική γνώση και παράδοση.

Να σημειωθεί ότι, όλοι οι σπουδαστές επιμελήθηκαν και χειρογράφησαν οι ίδιοι τα μαθήματα-παρτιτούρες και τα παρουσίασαν στην επιτροπή.

Η νέα σχολική χρονιά 2022-23, αρχίζει την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου με εγγραφές και τα μαθήματα από 15 του αυτού μηνός http://www.sholi.gr/

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων