24/08/2020 24/08/2020 O Mακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος θα δεχθεί αύριο, Τρίτη 25 Αυγούστου ε.ε., στις 2:30 το μεσημέρι, στην Ι. Aρχιεπισκοπή Αθηνών, την επίσκεψη των μετόχων της εταιρείας LARISA FACE COVER  κ. Αχιλλέα Νταβέλη, Προέδρου του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «ΚΥΑΝΟΥΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ», και  κ. Γιάννη Τσερέπα, Προέδρου και...
24 Αυγούστου, 2020 - 14:53
Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2020 - 14:45

Προσφορά μασκών για τις ενορίες της Αρχιεπ. Αθηνών

Διαδώστε:
Προσφορά μασκών για τις ενορίες της Αρχιεπ. Αθηνών

O Mακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος θα δεχθεί αύριο, Τρίτη 25 Αυγούστου ε.ε., στις 2:30 το μεσημέρι, στην Ι. Aρχιεπισκοπή Αθηνών, την επίσκεψη των μετόχων της εταιρείας LARISA FACE COVER  κ. Αχιλλέα Νταβέλη, Προέδρου του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «ΚΥΑΝΟΥΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ», και  κ. Γιάννη Τσερέπα, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της  LARIPLAST S.A.

Οι δύο συνιδρυτές της LARISA FACE COVER, η οποία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, τόσο στη χώρα μας όσο και στην Ευρώπη, της παραγωγής χειρουργικών μασκών μίας χρήσης
με ασφάλεια φίλτρου +98%, θα ανακοινώσουν στον Μακαριώτατο την προσφορά τους για την κάλυψη σε μάσκες των αναγκών των πιστών στις 150 Ενορίες της Ι. Αρχιεπισκοπής  Αθηνών, για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων