25/01/2024 25/01/2024 Με δυναμισμό και αγάπη ξεκίνησαν για το 2024 οι δράσεις του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας (ΚΕ.Σ.Ο.) – Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με τις ευλογιές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος και Προέδρου του ΚΕ.Σ.Ο. κ.κ. Ιερωνύμου, του Αναπληρωτή Προέδρου Μητροπολίτη Φαναρίου κ. Αγαθάγγελου και του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη κ....
25 Ιανουαρίου, 2024 - 18:48
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2024 - 20:07

Πρώτη διανομή ειδών διατροφής του ΚΕΣΟ σε οικογένειες για το 2024

Διαδώστε:
Πρώτη διανομή ειδών διατροφής του ΚΕΣΟ σε οικογένειες για το 2024

Με δυναμισμό και αγάπη ξεκίνησαν για το 2024 οι δράσεις του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας (ΚΕ.Σ.Ο.) – Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με τις ευλογιές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος και Προέδρου του ΚΕ.Σ.Ο. κ.κ. Ιερωνύμου, του Αναπληρωτή Προέδρου Μητροπολίτη Φαναρίου κ. Αγαθάγγελου και του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη κ. Βαρνάβα.

Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε μια μικρή διανομή ειδών διατροφής σε 80 πολυμελείς οικογένειες από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Οδού Αχαρνών.

Δόθηκαν είδη διατροφής από την Τράπεζα τροφίμων, αυγά των πτηνοτροφείων «Intervaz Ν Βαζαίος», μωρομάντηλα της εταιρείας ΜΕΓΑ ΑΕ, πάνες και βρεφικό γάλα για μωρά, αλλά και ακράτειας.

Τη διανομή ευλόγησε και επόπτευσε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Βλάχος μέλος του Δ.Σ που είναι επιφορτισμένο με την αρμοδιότητα του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Μάλιστα ευχήθηκε «το Παντοπωλείο μας να είναι πάντα γεμάτο με προϊόντα και οι καρδιές μας με αγάπη, ζεστασιά και αντοχές, ώστε να συμπαραστεκόμαστε στις αδύναμες οικογένειες και στους συνανθρώπους μας».

Πολλοί γονείς που με τα παιδιά τους είχαν συμμετάσχει στη δράση του οπτομετρικού και ιατρικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2ο23 στα γραφεία του ΚΕ.Σ.Ο. με την συνδρομή της Πανελλήνια Ένωση Οπτικών Οπτομετρών και της Πανελλήνιας Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων, ευχαρίστησαν το ΚΕ.Σ.Ο. για την συγκεκριμένη χορηγία μαζί με τους εταίρους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τώρα με τα γυαλιά τα παιδιά διαβάζουν χωρίς πονοκεφάλους και είναι πιο συγκεντρωμένα στα μαθήματα τους».

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων