25/03/2020 25/03/2020 Η σημερινή εικόνα στον Καθεδρικό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών σε τίποτα δεν θύμιζε  παλαιότερες ημέρες, όταν σύσσωμα η πολιτική, πολιτειακή και στρατιωτική ηγεσία του τόπου με πλήθος πιστών, τιμούσαν την ξεχωριστή αυτή ημέρα για το έθνος και την Ορθοδοξία. Το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας τέλεσε Αρχιμ. Βαρνάβας Θεοχάρης Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, συλλειτουργούντων του Αρχιδιακόνου π....
25 Μαρτίου, 2020 - 8:20
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2020 - 12:39

O Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στην άδεια Μητρόπολη Αθηνών

Διαδώστε:
O Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στην άδεια Μητρόπολη Αθηνών

Η σημερινή εικόνα στον Καθεδρικό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών σε τίποτα δεν θύμιζε  παλαιότερες ημέρες, όταν σύσσωμα η πολιτική, πολιτειακή και στρατιωτική ηγεσία του τόπου με πλήθος πιστών, τιμούσαν την ξεχωριστή αυτή ημέρα για το έθνος και την Ορθοδοξία.

Το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας τέλεσε Αρχιμ. Βαρνάβας Θεοχάρης Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, συλλειτουργούντων του Αρχιδιακόνου π. Ιωάννη Μπούτση, του προϊσταμένου του Μητροπολιτικού Ναού π. Θωμά Συνοδινού και το π. Δημητρίου Νίκου


Από το πρωί σήμερα η ΕΡΤ 2 μετέδιδε σε απευθείας μετάδοση από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών τη Θεία Λειτουργία και τη Δοξολογία Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, οι οποίες ετελέσθησαν κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των αναγκαίων μέτρων που έχουν ληφθεί για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας. Οι εικόνες πρωτόγνωρες.

 

ΚΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΙΝ- ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων