12/02/2019 12/02/2019 Με αρκετή καθυστέρηση άρχισε στο υπουργείο Παιδείας η συνάντηση του υπουργού κ. Κώστα Γαβρόγλου με την επιτροπή διαλόγου της Εκκλησίας της Ελλάδος. Η συνάντηση ξεκίνησε με καθυστέρηση καθώς νωρίτερα η επιτροπή της Εκκλησίας και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος συναντήθηκαν με την αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου.  Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε ταύτιση θέσεων. Οι...
12 Φεβρουαρίου, 2019 - 12:50
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2019 - 13:02

Σε εξέλιξη η συνάντηση συνάντηση Γαβρόγλου-Εκκλησίας

Διαδώστε:
Σε εξέλιξη η συνάντηση συνάντηση Γαβρόγλου-Εκκλησίας

Με αρκετή καθυστέρηση άρχισε στο υπουργείο Παιδείας η συνάντηση του υπουργού κ. Κώστα Γαβρόγλου με την επιτροπή διαλόγου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η συνάντηση ξεκίνησε με καθυστέρηση καθώς νωρίτερα η επιτροπή της Εκκλησίας και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος συναντήθηκαν με την αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου.  Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε ταύτιση θέσεων. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι αποφασίστηκε να συζητήσουν με τον υπουργό μόνο θρησκευτικά θέματα και θέματα που αφορούν στην εκκλησιαστική περιουσία και να μην αναφερθούν καθόλου στο μισθολογικό θέμα , το οποίο παραμένει κόκκινη γραμμή. Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπουργός τους παρέδωσε κείμενο με τις θέσεις της κυβέρνησης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων