24/06/2019 24/06/2019 Στις 20 Ιουνίου 2019, πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή επετειακή εορτή για τη λειτουργία των είκοσι χρόνων του Βρεφονηπιακού Σταθμού «ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟΝ». Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών, Πρωτοσύγκελλος της Ι.Α.Αθηνών και προεδρεύων του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Μητρικών Έργων Σταμ. & Ελένης Βαφειαδάκη, καθώς και άπαντα τα μέλη του. Ο Γενικός Διευθυντής του Γενικού Φιλοπτώχου...
24 Ιουνίου, 2019 - 10:14
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2019 - 10:08

Σε επετειακή εκδήλωση παραβρέθηκε ο Επικσ. Θεσπιών

Διαδώστε:
Σε επετειακή εκδήλωση παραβρέθηκε ο Επικσ. Θεσπιών

Στις 20 Ιουνίου 2019, πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή επετειακή εορτή για τη λειτουργία των είκοσι χρόνων του Βρεφονηπιακού Σταθμού «ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟΝ».

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών, Πρωτοσύγκελλος της Ι.Α.Αθηνών και προεδρεύων του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Μητρικών Έργων Σταμ. & Ελένης Βαφειαδάκη, καθώς και άπαντα τα μέλη του. Ο Γενικός Διευθυντής του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ι.Α.Αθηνών, Αιδεσ. Πρωτ. Βασίλειος Χαβάτζας, οι Βουλευτές κ. Π. Κουρουμπλής, κ. Χαρ. Καφαντάρη, η εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ κ. Ν. Γιαννακοπούλου, Ιερείς, μέλη του Δημοτικού συμβουλίου Αγ. Αναργύρων Αττικής και πλήθος κόσμου.

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Πρωτ. Νικόλαος Γιαννακίδης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους προσέφερε τιμητικές πλακέτες και αναμνηστικά μετάλλια στον προεδρεύοντα του φιλανθρωπικού ιδρύματος προστασίας μητρικών έργων Σταμ. & Ελένης Βαφειαδάκη, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Θεσπιών κ. Συμεών και στον Γενικό Διευθυντή του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ι.Α.Αθηνών, Αιδεσ. Πρωτ. Βασίλειο Χαβάτζα.

Επίσης δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια στις Κοινωνικούς Λειτουργούς που διετέλεσαν στον Βρεφονηπιακό Σταθμό στα είκοσι χρόνια λειτουργίας του. Στη συνέχεια ο Θεοφιλέστατος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Πρωτ. Νικόλαο Γιαννακίδη και εξήρε το έργο των Ιερέων στην ενορία των Αγ. Αναργύρων Αττικής, καθώς και το έργο των υπαλλήλων του Βρεφονηπιακού Σταθμού και τη συμβολή του φιλανθρωπικού ιδρύματος προστασίας μητρικών έργων Σταμ. & Ελένης Βαφειαδάκη και του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου Ι.Α.Αθηνών, στη λειτουργία του Βρεφονηπιακού Σταθμού.

Η εορτή ξεκίνησε με την λαμπαδηδρομία των παιδιών που φοίτησαν στον παιδικό σταθμό στην διάρκεια των είκοσι χρόνων και στη συνέχεια ολοκληρώθηκε με τα μουσικοχορευτικά δρώμενα τα οποία παρουσίασαν τα παιδιά των Προνηπίων και των Νηπίων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων