25/05/2022 25/05/2022 Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, διά της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Χριστιανικών Μνημείων προέβη εις την ηλεκτρονική ανάρτηση των Πρακτικών της Ημερίδος με θέμα : «Κίνδυνοι των Χριστιανικών Μνημείων στη σημερινή εποχή». Ωσαύτως και διά της Συνοδικής Επιτροπής επί της Ακαδημίας Εκκλησιαστικών Τεχνών προέβη στην ηλεκτρονική ανάρτηση των πραγματοποιθεισών Εκθέσεων υπό τους τίτλους :...
25 Μαΐου, 2022 - 13:43

Σε ηλεκτρονική μορφή τα Πρακτικά της Ημερίδας: «Κίνδυνοι των Χριστιανικών Μνημείων στη σημερινή εποχή»

Διαδώστε:
Σε ηλεκτρονική μορφή τα Πρακτικά της Ημερίδας: «Κίνδυνοι των Χριστιανικών Μνημείων στη σημερινή εποχή»

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, διά της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Χριστιανικών Μνημείων προέβη εις την ηλεκτρονική ανάρτηση των Πρακτικών της Ημερίδος με θέμα : «Κίνδυνοι των Χριστιανικών Μνημείων στη σημερινή εποχή».

Ωσαύτως και διά της Συνοδικής Επιτροπής επί της Ακαδημίας Εκκλησιαστικών Τεχνών προέβη στην ηλεκτρονική ανάρτηση των πραγματοποιθεισών Εκθέσεων υπό τους τίτλους : «Εικόνων Τέχνη» και «Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος – Η συμβολή της Εκκλησίας στον Αγώνα του 1821», συνοδευομένων υπό πλουσίου οπτικο­ακουστικού υλικού.

Το ως άνω υλικό είναι διαθέσιμο στον επίσημο ιστότοπο της Εκκλησίας της Ελλάδος : www.ecclesia.gr και στους ιστοτόπους των ως άνω διλαμβανομένων Ειδικών Συνοδικών Επιτροπών:

α. https://www.ecclesia.gr/greek/holysynod/commitees/monuments/monuments.htm

β. https://www.ecclesia.gr/greek/holysynod/commitees/academy/academy.htm

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων