24/03/2019 24/03/2019 Σε πολύ συγκινητικό κλίμα και παρουσία πλήθους κόσμου τελέστηκε σήμερα η χειροτονία του Εψηφισμένου Επισκόπου Ευρίπου κ. Χρυσοστόμου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αιγάλεω. Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος, ενώ συλλειτούργησαν πολλοί Επίσκοποι της Εκκλησίας της Ελλάδος. Αξιοσημείωτο είναι ότι παρέστησαν και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, πολλοί κληρικοί της Ιεράς...
24 Μαρτίου, 2019 - 14:39
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2019 - 14:41

Σε ιδιαίτερη ατμόσφαιρα η χειροτονία του νέου Επισκόπου Ευρίπου κ. Χρυσοστόμου

Διαδώστε:
Σε ιδιαίτερη ατμόσφαιρα η χειροτονία του νέου Επισκόπου Ευρίπου κ. Χρυσοστόμου

Σε πολύ συγκινητικό κλίμα και παρουσία πλήθους κόσμου τελέστηκε σήμερα η χειροτονία του Εψηφισμένου Επισκόπου Ευρίπου κ. Χρυσοστόμου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αιγάλεω.

Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος, ενώ συλλειτούργησαν πολλοί Επίσκοποι της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Αξιοσημείωτο είναι ότι παρέστησαν και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, πολλοί κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας και πλήθος πιστών. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που δάκρυσε η βιολογική μητέρα του νέου Επισκόπου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων