06/05/2022 06/05/2022 Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Γενικού Νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ» κ. Παναγιώτη Χαλβατσιώτη είχε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, όπου συζήτησαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Στην συνέχεια τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ερυθραίας με επικεφαλής τον Μητροπολίτη πάσης Ευρώπης κ. Παύλο.     Η αντιπροσωπεία στο πλαίσιο της...
06 Μαΐου, 2022 - 14:17
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2022 - 14:32

Σειρά συναντήσεων είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Διαδώστε:
Σειρά συναντήσεων είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Γενικού Νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ» κ. Παναγιώτη Χαλβατσιώτη είχε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, όπου συζήτησαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Στην συνέχεια τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ερυθραίας με επικεφαλής τον Μητροπολίτη πάσης Ευρώπης κ. Παύλο.

 

 

Η αντιπροσωπεία στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Ελλάδα εξέφρασε την επιθυμία να συναντηθεί με τον Μακαριώτατο. Παρόντες, επίσης, ήταν ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής, Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης και ο Γραμματέας της Συνοδικής Επιτροπής επί των Διορθοδόξων και Διαχριστιανικών Σχέσεων, Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σωτηριάδης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων