19/07/2023 19/07/2023 Σειρά συναντήσεων είχε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Ο Μακαριώτατος συνάντησε, μεταξύ άλλων, τον τέως υπουργό κύριο Αλκιβιάδη Στεφανή, υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου. Ο κ. Στεφανής ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για τη συνάντηση και σημείωσε ότι ήρθε να πάρει την ευχή του για την έναρξη του προεκλογικού του αγώνα. Στη...
19 Ιουλίου, 2023 - 15:39
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2023 - 16:11

Σειρά συναντήσεων είχε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Διαδώστε:
Σειρά συναντήσεων είχε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Σειρά συναντήσεων είχε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Ο Μακαριώτατος συνάντησε, μεταξύ άλλων, τον τέως υπουργό κύριο Αλκιβιάδη Στεφανή, υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου.

Ο κ. Στεφανής ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για τη συνάντηση και σημείωσε ότι ήρθε να πάρει την ευχή του για την έναρξη του προεκλογικού του αγώνα.

Στη συνέχεια, συνάντησε την βουλευτή κυρία Ζωή Ράπτη με την οποία συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Το μεσημέρι τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής κ. Γεώργιος Δημόπουλος με τον οποίο συζήτησαν ζητήματα που αφορούν την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και την Περιφέρεια.

Επίσης ο Αρχιεπίσκοπος υποδέχθηκε τον επικεφαλής Υποψήφιο Δήμαρχο Θανάση Τερζή του δημοτικού συνδυασμού «Μαζί Αλλάζουμε» Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Σε εξαιρετικό κλίμα έγινε ανταλλαγή απόψεων εκατέρωθεν με τον κ. Τερζή να τονίζει το ενδιαφέρον του για την συνεργασία μεταξύ δημοτικής αρχής και Εκκλησίας προς όφελος των δημοτών.

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος έδωσε την ευλογία του και εξέφρασε ευχές για καλή επιτυχία στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Ο κ. Τερζής συνοδεύονταν από τις υποψήφιες του συνδυασμού Ρεγγίνα Γλαυκίδου-Παπαδόπουλου και την κα. Θεοτόκη Ντολαπτσή.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων