07/07/2022 07/07/2022 Με τον Υποστράτηγο ε.α. κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκης, Πρόεδρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας συναντήθηκε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, μετά την εθιμοτυπική επίσκεψη του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου. Ο κ. Σφακιανάκης ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τις δράσεις και τις ενέργειες του Ινστιτούτου και εξέφρασε την επιθυμία συνεργασίας με την Εκκλησία με...
07 Ιουλίου, 2022 - 14:23
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2022 - 14:45

Σφακιανάκης: Στόχος η συνεργασία με την Εκκλησία για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου

Διαδώστε:
Σφακιανάκης: Στόχος η συνεργασία με την Εκκλησία για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου

Με τον Υποστράτηγο ε.α. κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκης, Πρόεδρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας συναντήθηκε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, μετά την εθιμοτυπική επίσκεψη του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου.

Ο κ. Σφακιανάκης ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τις δράσεις και τις ενέργειες του Ινστιτούτου και εξέφρασε την επιθυμία συνεργασίας με την Εκκλησία με σκοπό την ενημέρωση, την πρόληψη και την κατάρτιση σε ζητήματα ασφαλούς χρήσης του διαδικτύου και των νέων τεχνολογιών.

Το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη.

 

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων