19/12/2022 19/12/2022 Το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος δέχθηκε πρόσφατα μια σπουδαία δωρεά βιβλίων παιδαγωγικής από την προσωπική βιβλιοθήκη του Ομότιμου Καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Ιωάννη Βρεττού. Πρόκειται για αξιόλογα τεκμήρια παιδαγωγικού περιεχομένου, ιδιαίτερα χρήσιμα για την Βιβλιοθήκη του Διορθοδόξου Κέντρου, καθώς αποτελούν ιδιαιτέρως σημαντικό υλικό έρευνας και...
19 Δεκεμβρίου, 2022 - 11:08
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2022 - 10:59

Σπουδαία δωρεά βιβλίων παιδαγωγικής στο Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος

Διαδώστε:
Σπουδαία δωρεά βιβλίων παιδαγωγικής στο Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος

Το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος δέχθηκε πρόσφατα μια σπουδαία δωρεά βιβλίων παιδαγωγικής από την προσωπική βιβλιοθήκη του Ομότιμου Καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Ιωάννη Βρεττού.

Πρόκειται για αξιόλογα τεκμήρια παιδαγωγικού περιεχομένου, ιδιαίτερα χρήσιμα για την Βιβλιοθήκη του Διορθοδόξου Κέντρου, καθώς αποτελούν ιδιαιτέρως σημαντικό υλικό έρευνας και μελέτης για τους αναγνώστες και ερευνητές. Στην πλούσια συλλογή εντάσσονται ελληνόγλωσσες και ξενόγλωσσες μονογραφίες διακεκριμένων παιδαγωγών και ευρύτερα επιστημόνων της αγωγής, καθώς επίσης και περιοδικές εκδόσεις της ίδιας θεματολογίας.

Την συλλογή παρέδωσε στην Βιβλιοθήκη του Διορθοδόξου Κέντρου της Εκκλησίας της Ελλάδος, η κ. Μαρία Μιχαλοπούλου-Βρεττού, την οποία ευχαρίστησε εγκαρδίως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θερμοπυλών κ. Ιωάννης, Διευθυντής του Κέντρου και Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Πεντέλης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων