14/04/2019 14/04/2019 Στην εκδήλωση της Αρμενικής Κοινότητας για την 104η επέτειο από την Γενοκτονία των Αρμενίων παρευρέθη σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουίκ, εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Χρήστος Καπάταης εκ μέρους της Περιφερειάρχου, ο Πρέσβης της Αρμενίας κ. Fadey Charchoghlyan αλλά και εκπρόσωπος...
14 Απριλίου, 2019 - 14:24
Τελευταία ενημέρωση: 14/04/2019 - 14:54

Στην εκδήλωση για τα 104 χρόνια από τη Γενοκτονία των Αρμενίων ο Αρχιεπίσκοπος

Διαδώστε:
Στην εκδήλωση για τα 104 χρόνια από τη Γενοκτονία των Αρμενίων ο Αρχιεπίσκοπος

Στην εκδήλωση της Αρμενικής Κοινότητας για την 104η επέτειο από την Γενοκτονία των Αρμενίων παρευρέθη σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουίκ, εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Χρήστος Καπάταης εκ μέρους της Περιφερειάρχου, ο Πρέσβης της Αρμενίας κ. Fadey Charchoghlyan αλλά και εκπρόσωπος της Αρμενικής Νεολαίας. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου.

Παρευρέθηκαν επίσης οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χαρούλα Καφαντάρη και της Ν.Δ Γιώργος Κουμουτσάκος, Νίκος Δένδιας και Γιάννης Τραγάκης, καθώς και άλλοι Πολιτικοί και Πολιτειακοί παράγοντες. Με την εκδήλωση αυτή τιμήθηκε η «Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων από την Τουρκία το 1915», ενώ μετά την ομιλία από τον Νίκο Χατζηνικολάου ακολούθησε καλλιτεχνικό μέρος με τη συμμετοχή της χορωδίας και του χορευτικού συγκροτήματος του αρμενικού πολιτιστικού συλλόγου «Χαμασκαΐν». Στο τέλος πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων