20/05/2021 20/05/2021 Στην εκδήλωση του Φιλανθρωπικού οργανισμού “Αποστολή” της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για την ανάγκη της επιστροφής των σπουδαίων γλυπτών και μαρμάρων της Ελλάδος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού (21 Μαΐου) παρέστη ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Ο Μακαριώτατος το πρωί της Πέμπτης 20 Μαΐου μετέβη στο Αρχοντικό Μπενιζέλων επί της οδού...
20 Μαΐου, 2021 - 13:30
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2021 - 13:31

Στην εκδήλωση για την επιστροφή των γλυπτών ο Αρχιεπίσκοπος

Διαδώστε:
Στην εκδήλωση για την επιστροφή των γλυπτών ο Αρχιεπίσκοπος

Στην εκδήλωση του Φιλανθρωπικού οργανισμού “Αποστολή” της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για την ανάγκη της επιστροφής των σπουδαίων γλυπτών και μαρμάρων της Ελλάδος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού (21 Μαΐου) παρέστη ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Ο Μακαριώτατος το πρωί της Πέμπτης 20 Μαΐου μετέβη στο Αρχοντικό Μπενιζέλων επί της οδού Ανδριανού 96 στην Πλάκα όπου ο οργανισμός παρουσίασε την καμπάνια #setmefreecampaign. O Σκοπός της ενέργειας είναι να αφυπνίσει και να ευαισθητοποιήσει όσους πιστεύουν ότι η σπουδαιότητα και η ταυτότητα κάθε χώρας βρίσκεται στο σύνολο των πνευματικών αξιών, των καλλιτεχνικών επιδόσεων και επιτευγμάτων του ανθρώπου τις τέχνες, τη θρησκεία, τους θεσμούς, τα έθιμα και την ψυχή.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μαζί με την εταιρεία παραγωγής Aikor productions και το περιοδικό Koita magazine και συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί και καλλιτέχνες:

Αϊβάζης Γιάννης
Γουλιώτη Στεφανία
Δούκα Ζέτα
Δούνια Νόνη
Κακούρης Λεωνίδας
Καρβούνη Κόρα
Κορινθίου Μαρία
Κουλουκάκου Αντιγόνη
Κουρή Νεφέλη
Ναυπλιώτου Μαρία
Νούσιας Τάσος
Παπαφωτίου Μαρία
Ρώτας Ρένος

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης / eurokinissi

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων