11/09/2020 11/09/2020 Τον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου αναμένεται να τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος στον  Παιδικό Σταθμό- Νηπιαγωγείο «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» στο Δήλεσι Βοιωτίας. Ο «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» προσφέρει καθημερινά πρωινό στα παιδιά, ενώ ποικίλλουν οι δραστηριότητες και τα εκπαιδευτικά προγράμματα όπως μαθήματα αγγλικών, ξεναγήσεις σε μουσεία, γυμναστική και άλλες...
11 Σεπτεμβρίου, 2020 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2020 - 13:16

Στο Δήλεσι για τον αγιασμό ο Αρχιεπ. Αθηνών

Διαδώστε:
Στο Δήλεσι για τον αγιασμό ο Αρχιεπ. Αθηνών
Τον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου αναμένεται να τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος στον  Παιδικό Σταθμό- Νηπιαγωγείο «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» στο Δήλεσι Βοιωτίας.
Ο «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» προσφέρει καθημερινά πρωινό στα παιδιά, ενώ ποικίλλουν οι δραστηριότητες και τα εκπαιδευτικά προγράμματα όπως μαθήματα αγγλικών, ξεναγήσεις σε μουσεία, γυμναστική και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες.
Η πρόσκληση του παιδικού σταθμού και νηπιαγωγείου
Σας προσκαλούμε στον Αγιασμό του σχολείου μας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στην αυλή του σχολείου, με την παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β’.
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ!!!!!!
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων