20/06/2020 20/06/2020 Την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 στις 7 μ.μ. παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου θα γίνει η θεμελίωση του Βρεφονηπιακού Σταθμού – Νηπιαγωγείου της Ιεράς Μητροπόλεως στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Δηλεσίου.  Ο Σταθμός θα αναγερθεί από το Κοινωφελές Ίδρυμα «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ...
20 Ιουνίου, 2020 - 15:51

Στο Δήλεσι Βοιωτίας ο Μακαριώτατος την Πέμπτη

Διαδώστε:
Στο Δήλεσι Βοιωτίας ο Μακαριώτατος την Πέμπτη

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 στις 7 μ.μ. παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου θα γίνει η θεμελίωση του Βρεφονηπιακού Σταθμού – Νηπιαγωγείου της Ιεράς Μητροπόλεως στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Δηλεσίου. 

Ο Σταθμός θα αναγερθεί από το Κοινωφελές Ίδρυμα «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΗΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε τμήμα ακινήτου που παραχώρησε η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας στο Δήλεσι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων