28/07/2019 28/07/2019 Την Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου επισκέπτεται ανεπίσημα ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πλάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, προσκεκλημένος του οικείου Ποιμενάρχου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ. Γεωργίου αλλά και του Προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης οδού Αιόλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Πρωτ. π. Θωμά Χρυσικού. Ο Αρχιεπίσκοπος επισκέφθηκε την Ανατολική Φραγκίστα αλλά και τις κατασκηνώσεις της Ιεράς...
28 Ιουλίου, 2019 - 0:28

Στο Καρπενήσι ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών

Διαδώστε:
Στο Καρπενήσι ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών

Την Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου επισκέπτεται ανεπίσημα ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πλάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, προσκεκλημένος του οικείου Ποιμενάρχου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ. Γεωργίου αλλά και του Προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης οδού Αιόλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Πρωτ. π. Θωμά Χρυσικού. Ο Αρχιεπίσκοπος επισκέφθηκε την Ανατολική Φραγκίστα αλλά και τις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου πέρασε αρκετό χρόνο με τα παιδιά δίνοντας πολύτιμες πατρικές συμβουλές. Η επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί με την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων του χωριού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων