29/10/2019 29/10/2019 Προσκυνηματική εκδρομή στην Αττική πραγματοποιούν από σήμερα στελέχη της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς συνοδευόμενα από τον Ποιμενάρχη τους κ. Ιουστίνο. Στο πλαίσιο του προγράμματος επισκέφθηκαν το Κέντρο Γεροντολογίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο Δήλεσι, όπου τους υποδέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος και οι συνεργάτες του Κέντρου. Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε...
29 Οκτωβρίου, 2019 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 29/10/2019 - 18:27

«Καλούμαστε να είμαστε ενωμένοι για το καλό της Εκκλησίας»

Διαδώστε:
«Καλούμαστε να είμαστε ενωμένοι για το καλό της Εκκλησίας»

Προσκυνηματική εκδρομή στην Αττική πραγματοποιούν από σήμερα στελέχη της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς συνοδευόμενα από τον Ποιμενάρχη τους κ. Ιουστίνο.

Στο πλαίσιο του προγράμματος επισκέφθηκαν το Κέντρο Γεροντολογίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο Δήλεσι, όπου τους υποδέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος και οι συνεργάτες του Κέντρου.

Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε τον Μητροπολίτη και τα στελέχη της Μητροπόλεως και αναφέρθηκε στα προγράμματα και στις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο Κέντρο, ενώ τους ξενάγησε στις εγκαταστάσεις.

Κατόπιν με τη συνοδεία του Αρχιεπισκόπου επισκέφθηκαν τις κατασκηνώσεις της Αρχιεπισκοπής στον Αυλώνα κι αμέσως μετά το Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Πορφυρίου στο Μήλεσι.

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας του Κέντρου, αλλά και στην ιστορία του, καθώς και για ποιο λόγο φέρει το όνομα του Αγίου Πορφυρίου και επεσήμανε τα οφέλη της ενότητας τονίζοντας πως «καλούμαστε να είμαστε ενωμένοι για το καλό της Εκκλησίας».

Αύριο τα στελέχη της Μητροπόλεως και ο Σεβασμιώτατος θα επισκεφθούν αρχαιολογικούς χώρους και βυζαντινά μνημεία.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων