01/02/2020 01/02/2020 Το μνημόσυνο της μητέρας του Αρχιμανδρίτη π. Μάξιμου Μητράρα τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος με πλειάδα ιερέων στον ναό της Αγίας Βαρβάρας Δάφνης. Ο π. Μάξιμος πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα στα γραφεία της Ιεράς Συνόδου στο γραφείο Επικυρώσεων στη θέση του Επισκόπου Ρωγών Φιλοθέου. Λίγο νωρίτερα, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του...
01 Φεβρουαρίου, 2020 - 11:45
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2020 - 12:29

Στο μνημόσυνο της μητέρα του Αρχιμ. Μάξιμου Μητράρα ο Αρχιεπ. Αθηνών

Διαδώστε:
Στο μνημόσυνο της μητέρα του Αρχιμ. Μάξιμου Μητράρα ο Αρχιεπ. Αθηνών

Το μνημόσυνο της μητέρας του Αρχιμανδρίτη π. Μάξιμου Μητράρα τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος με πλειάδα ιερέων στον ναό της Αγίας Βαρβάρας Δάφνης.

Ο π. Μάξιμος πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα στα γραφεία της Ιεράς Συνόδου στο γραφείο Επικυρώσεων στη θέση του Επισκόπου Ρωγών Φιλοθέου.

Λίγο νωρίτερα, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Επισκόπου Ωρεών κ. Φιλοθέου, Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Τέλος, ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε καλή ανάπαυση της Μητέρας μεταφέροντας στον κόσμο της Δάφνης την ευλογία του.

Φωτορεπορτάζ: Γιώργος Φερδής

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων