09/06/2022 09/06/2022 Στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό για την εορτή του Οσίου Λουκά του Ιατρού στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό του στο Ναύπλιο θα χοροστατήσει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος αύριο το απόγευμα (Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022). Η ακολουθία του εσπερινού θα αρχίσει στις 19:30. Λίγο νωρίτερα, στις 7 μ.μ., ο ναός θα υποδεχθεί τεμάχιο...
09 Ιουνίου, 2022 - 12:15
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2022 - 12:30

Στο Ναύπλιο ο Αρχιεπίσκοπος για τον Όσιο Λουκά τον Ιατρό

Διαδώστε:
Στο Ναύπλιο ο Αρχιεπίσκοπος για τον Όσιο Λουκά τον Ιατρό

Στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό για την εορτή του Οσίου Λουκά του Ιατρού στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό του στο Ναύπλιο θα χοροστατήσει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος αύριο το απόγευμα (Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022). Η ακολουθία του εσπερινού θα αρχίσει στις 19:30.

Λίγο νωρίτερα, στις 7 μ.μ., ο ναός θα υποδεχθεί τεμάχιο του Τιμίου Σταυρού, που θα προσκομίσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος. Ο Τίμιος Σταυρός θα παραμείνει προς προσκύνηση καθ’ όλη τη διάρκεια της πανηγύρεως, έως και την Τρίτη 14 Ιουνίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος είναι ο άνθρωπος που έκανε γνωστό τον βίο του Οσίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, στον Ελληνισμό και δη στο ποίμνιο της χώρας μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων