27/02/2019 27/02/2019 Στην διημερίδα με θέμα: «ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ στον 21ο αιώνα», που διοργανώνει το Υπουργείο Εξωτερικών αναμένεται να απευθύνει χαιρετισμό αύριο 28 Φεβρουαρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής. Υπενθυμίζεται ότι προ δύο εβδομάδων ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Μάρκος Μπόλαρης επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών. Μετά το πέρας...
27 Φεβρουαρίου, 2019 - 14:29

Στη διημερίδα για τη “Θρησκευτική Διπλωματία” ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών

Διαδώστε:
Στη διημερίδα για τη “Θρησκευτική Διπλωματία” ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών

Στην διημερίδα με θέμα: «ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ στον 21ο αιώνα», που διοργανώνει το Υπουργείο Εξωτερικών αναμένεται να απευθύνει χαιρετισμό αύριο 28 Φεβρουαρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Υπενθυμίζεται ότι προ δύο εβδομάδων ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Μάρκος Μπόλαρης επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών. Μετά το πέρας της συνάντησης ο υφυπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι το υπουργείο ανέλαβε την ευθύνη για τη διοργάνωση διημερίδας, στην οποία θα συζητηθούν οι αρχές θρησκευτικής και εκκλησιαστικής διπλωματίας, και στην οποία θα μετέχουν διάφορες προσωπικότητες από το χώρο της εκκλησίας, της διπλωματίας και της επιστήμης. Και γνωστοποίησε ότι κάλεσε τον Μακαριώτατο να παραστεί στην έναρξη των εργασιών του συνεδρίου και να τις ευλογήσει.

Φωτογραφία αρχείου: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων