23/04/2019 23/04/2019 Στον ιερό ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, πολιούχου της πόλεως των Αθηνών, χοροστάτησε στην Ακολουθία του Νυμφίου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Τον Αρχιεπίσκοπο υποδέχθηκαν οι εφημέριοι του ναού, κλήρος και λαός, ενώ μετά την ακολουθία ευχήθηκε σε όλους καλό Πάσχα. Ο Ναός του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι είναι σχεδιασμένος από τον...
23 Απριλίου, 2019 - 21:20

Στον Άγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη ο Αρχιεπίσκοπος

Διαδώστε:
Στον Άγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη ο Αρχιεπίσκοπος

Στον ιερό ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, πολιούχου της πόλεως των Αθηνών, χοροστάτησε στην Ακολουθία του Νυμφίου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Τον Αρχιεπίσκοπο υποδέχθηκαν οι εφημέριοι του ναού, κλήρος και λαός, ενώ μετά την ακολουθία ευχήθηκε σε όλους καλό Πάσχα. Ο Ναός του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι είναι σχεδιασμένος από τον αρχιτέκτονα και αρχαιολόγο Αναστάσιο Ορλάνδο. Η διακόσμηση του Ναού είναι έργο του αρχιτέκτονα Γεωργίου Νομικού, ενώ η αγιογράφηση του εσωτερικού έγινε από το ζωγράφο Σπύρο Βασιλείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων