16/05/2019 16/05/2019 Στην ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού και τις πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί επικεντρώθηκε η συνάντηση που είχαν το μεσημέρι η πρώην Υπουργός Τουρισμού και υποψήφια Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ.Έλενα Κουντουρά με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο. Η κ. Κουντουρά τον ενημέρωσε για τη νέα Δράση που περιέχεται στην απόφαση που υπέγραψε την Δευτέρα 14...
16 Μαΐου, 2019 - 12:59
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2019 - 13:01

Στον Αρχιεπίσκοπο η κ. Κουντουρά για τον θρησκευτικό τουρισμό

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο η κ. Κουντουρά για τον θρησκευτικό τουρισμό

Στην ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού και τις πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί επικεντρώθηκε η συνάντηση που είχαν το μεσημέρι η πρώην Υπουργός Τουρισμού και υποψήφια Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ.Έλενα Κουντουρά με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Η κ. Κουντουρά τον ενημέρωσε για τη νέα Δράση που περιέχεται στην απόφαση που υπέγραψε την Δευτέρα 14 Μαΐου η Ειδική Γραμματέας ΕΣΠΑ με τίτλο: «Αναβάθμιση Υποδομών και Υπηρεσιών Προσκυνηματικού Τουρισμού».

Δικαιούχοι της Δράσης είναι η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και 12 Ιερές Μητροπόλεις: Ζακύνθου, Μυτιλήνης, Πρεβέζης, Άρτας, Πέτρας, Κισάμου, Σητείας, Γορτύνης, Ρόδου, Κώου, Ναυπάκτου και Μαντινείας.

Ο Προϋπολογισμός της Δράσης είναι 8.000.000 ενώ η πρόσκληση θα ανοίξει στις 10 Ιουνίου και θα παραμείνει ανοιχτή τουλάχιστον για 15 μήνες, ώστε οι Δικαιούχοι να έχουν επαρκή χρόνο να προετοιμάσουν και να υποβάλλουν ολοκληρωμένους φακέλους αίτησης χρηματοδότησης.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων