19/06/2019 19/06/2019 Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε η Έμη Ζησιοπούλου Λιβανίου, υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας Νοτίου Τομέα Β3 Αθηνών. Η κ. Λιβανίου τόνισε ότι επισκέφθηκε τον Μακαριώτατο προκειμένου να λάβει την ευχή του και πρόσθεσε ότι δεν θα κάνει προεκλογική ομιλία αλλά θα διοργανώσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες στην περιφέρειά της. Η συναυλία...
19 Ιουνίου, 2019 - 12:27
Τελευταία ενημέρωση: 19/06/2019 - 13:18

Στον Αρχιεπ. Αθηνών η Έμη Λιβανίου

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπ. Αθηνών η Έμη Λιβανίου

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε η Έμη Ζησιοπούλου Λιβανίου, υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας Νοτίου Τομέα Β3 Αθηνών.


Η κ. Λιβανίου τόνισε ότι επισκέφθηκε τον Μακαριώτατο προκειμένου να λάβει την ευχή του και πρόσθεσε ότι δεν θα κάνει προεκλογική ομιλία αλλά θα διοργανώσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες στην περιφέρειά της. Η συναυλία θα είναι δωρεάν και όσοι παρευρεθούν καλούνται να φέρουν μαζί τους και να διαθέσουν ένα ρούχο για την ιματιοθήκη της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων