22/09/2020 22/09/2020 Με τη Γενική Διευθύντρια του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Μαίρη Πίνη συναντήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Η κ. Πίνη παρέδωσε στον Μακαριώτατο το ΦΕΚ, που προβλέπει την αναγνώριση των τίτλων σπουδών των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων του Κέντρου, τα οποία είναι ισότιμα πλέον με αυτά των Δημοσίων ΙΕΚ. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ...
22 Σεπτεμβρίου, 2020 - 11:52
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2020 - 12:04

Αναγνώριση των Σχολών του ΚΕΣΟ (ΦΕΚ)

Διαδώστε:
Αναγνώριση των Σχολών του ΚΕΣΟ (ΦΕΚ)

Με τη Γενική Διευθύντρια του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Μαίρη Πίνη συναντήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Η κ. Πίνη παρέδωσε στον Μακαριώτατο το ΦΕΚ, που προβλέπει την αναγνώριση των τίτλων σπουδών των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων του Κέντρου, τα οποία είναι ισότιμα πλέον με αυτά των Δημοσίων ΙΕΚ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΕΚ ΚΕΣΟ

Οι εγγραφές για το τρέχον έτος ξεκινούν σε λίγες ημέρες.
Το περασμένο έτος φοίτησαν σε αυτά τα προγράμματα 180 άτομα, ενώ μεγάλη αναμένεται η ανταπόκριση και φέτος. Εξαιτίας της πανδημίας, αρκετά από τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως ενώ σε όσα απαιτείται φυσική παρουσία θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα περιοριστικά μέτρα.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων