12/02/2020 12/02/2020 Ρεπορτάζ: Γιάννης Θεοδώρου Φωτογραφίες- Βίντεο: Γιώργος Φερδής Με την  Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρο της Τιμητικής Κοσμητείας του Επετειακού Έτους “Θερμοπύλες-Σαλαμίνα 2020”, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, συναντήθηκε σήμερα 12 Φεβρουαρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος Η κ. Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την συμπαράστασή του και τον ενημέρωσε για την...
12 Φεβρουαρίου, 2020 - 11:01
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2020 - 12:03

“Θα είμαστε πάντα συμπορευτές για τα παιδιά που έχουν ανάγκη”

Διαδώστε:
“Θα είμαστε πάντα συμπορευτές για τα παιδιά που έχουν ανάγκη”

Ρεπορτάζ: Γιάννης Θεοδώρου
Φωτογραφίες- Βίντεο: Γιώργος Φερδής

Με την  Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρο της Τιμητικής Κοσμητείας του Επετειακού Έτους “Θερμοπύλες-Σαλαμίνα 2020”, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, συναντήθηκε σήμερα 12 Φεβρουαρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος

Η κ. Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την συμπαράστασή του και τον ενημέρωσε για την δράση Σαλαμίνα – Θερμοπύλες, που ήταν ένα ορόσημο όχι μόνο για την χώρα μας, αλλά και για την παγκόσμια ιστορία και ιδιαίτερα για τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό.

Ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η κ. Βαρδινογιάννη είναι η «Ελπίδα» γενικότερα, αλλά και η κίνηση για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν τόσες δυσκολίες. Μίλησε για το συγκεκριμένο έργο και την σπουδαιότητά του, ενώ επεσήμανε ότι πάντοτε θα είναι συνεργάτες και συμπορευτές για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, ενώ σημείωσε ότι θα βρίσκεται δίπλα στην δράση Σαλαμίνα – Θερμοπύλες.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων