15/01/2020 15/01/2020 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο πραγματοποίησαν σήμερα Μεταπτυχιακοί Φοιτητές & Υποψήφιοι Διδάκτορες του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι εκπρόσωποι των φοιτητών ευχήθηκαν στον Αρχιεπίσκοπο για τη νέα χρονιά και ζήτησαν τις συμβουλές του, ενώ τον ευχαρίστησαν για την αγάπη και την στήριξή του. Ο Μακαριώτατος, με τη σειρά...
15 Ιανουαρίου, 2020 - 13:54
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2020 - 14:13

Στον Αρχιεπ. Αθηνών Μεταπτυχιακοί Φοιτητές

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπ. Αθηνών Μεταπτυχιακοί Φοιτητές

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο πραγματοποίησαν σήμερα Μεταπτυχιακοί Φοιτητές & Υποψήφιοι Διδάκτορες του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι εκπρόσωποι των φοιτητών ευχήθηκαν στον Αρχιεπίσκοπο για τη νέα χρονιά και ζήτησαν τις συμβουλές του, ενώ τον ευχαρίστησαν για την αγάπη και την στήριξή του.

Ο Μακαριώτατος, με τη σειρά του, τους συμβούλεψε να μην χάνουν το θάρρος τους, καθώς, προβλήματα θα υπάρχουν πάντοτε. Συνεπώς, δεν πρέπει να επιτρέπουμε στον πανικό να μας κυριεύει. Η κρίση, όπως είπε, πάντοτε υπήρχε, ωστόσο, αυτό που πρεπει να μας απασχολεί και να μας προβληματίζει ειναι η παρακμή. Και η παρακμή, κατέληξε, βρίσκεται παντου.

Φωτογραφίες: Γιώργος Φερδής

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων