06/09/2019 06/09/2019 Με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. “Να προσεύχεστε για το έργο μας και για μένα” δήλωσε ο  ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και κάλεσε τον Μακαριώτατο να επισκεφθεί την Αγγλία. Ο Μακαριώτατος καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο...
06 Σεπτεμβρίου, 2019 - 12:07
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2019 - 20:25

Στον Αρχιεπ. Αθηνών ο Αρχιεπ. Θυατείρων

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπ. Αθηνών ο Αρχιεπ. Θυατείρων

Με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

“Να προσεύχεστε για το έργο μας και για μένα” δήλωσε ο  ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και κάλεσε τον Μακαριώτατο να επισκεφθεί την Αγγλία.

Ο Μακαριώτατος καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του και «πολύκαρπη διακονία την οποία χρειαζόμαστε, διότι είναι μεγάλος ο αριθμός των Ελλήνων εκεί και αυξάνεται διαρκώς», ενώ τον ευχαρίστησε για την τιμητική επίσκεψη και επεσήμανε ότι «κάνουμε ό,τι μπορούμε, με τις μικρές μας δυνάμεις, ώστε να ενισχύουμε με τις αποσπάσεις των κληρικών το έργο σας. Παρόλο, μάλιστα, που δεν έχουμε αρκετούς ιερείς η Ιερά Σύνοδος υποστήριξε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να ενισχύουμε τις αποσπάσεις».

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων