24/10/2019 24/10/2019 Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε χθες, στο γραφείο του στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος. Στη προγραμματισμένη συνάντησή τους ο Μακαριότατος προσεκλήθη από τον κ. Δήμαρχο να χοροστατήσει στο μνημόσυνο για τους εκτελεσθέντες Καλαβρυτινούς την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα της τραγικής επετείου. Ο κ. Παπαδόπουλος μάλιστα...
24 Οκτωβρίου, 2019 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2019 - 19:49

Στον Αρχιεπ. Αθηνών ο Δήμαρχος Καλαβρύτων

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπ. Αθηνών ο Δήμαρχος Καλαβρύτων

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε χθες, στο γραφείο του στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος.

Στη προγραμματισμένη συνάντησή τους ο Μακαριότατος προσεκλήθη από τον κ. Δήμαρχο να χοροστατήσει στο μνημόσυνο για τους εκτελεσθέντες Καλαβρυτινούς την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα της τραγικής επετείου. Ο κ. Παπαδόπουλος μάλιστα για τον ίδιο λόγο επισκέφθηκε και τον Πρωθυπουργό στο γραφείο του στη Βουλή.

O κ. Δήμαρχος εξέφρασε μάλιστα την βεβαιότητά του, ότι ο Μακαριώτατος και ο Πρωθυπουργός θα τιμήσουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις Μνήμης.

Φωτογραφία αρχείου

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων