17/09/2020 17/09/2020 Συνάντηση με τον Πρέσβη της Παλαιστίνης κ. Μarwan Toubassi είχε νωρίτερα σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Όπως δήλωσε ο Παλαιστίνιος Πρέσβης, σκοπός της επίσκεψής του ήταν να ενημερώσει τον Μακαριώτατο για την κατάσταση στα παλαιστινιακά εδάφη και να του παραδώσει μια επιστολή από τον πρόεδρο της Παλαιστίνης αναφορικά...
17 Σεπτεμβρίου, 2020 - 10:25
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2020 - 13:50

“Κύριο μέλημα η διασφάλιση της ειρήνης”

Διαδώστε:
“Κύριο μέλημα η διασφάλιση της ειρήνης”

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Παλαιστίνης κ. Μarwan Toubassi είχε νωρίτερα σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.
Όπως δήλωσε ο Παλαιστίνιος Πρέσβης, σκοπός της επίσκεψής του ήταν να ενημερώσει τον Μακαριώτατο για την κατάσταση στα παλαιστινιακά εδάφη και να του παραδώσει μια επιστολή από τον πρόεδρο της Παλαιστίνης αναφορικά με το καθεστώς της Ιερουσαλήμ.

Ο Αρχιεπίσκοπος και ο κ. Toubassi αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή. Ο Μακαριώτατος υπογράμμισε, πως πρώτο μέλημα των ηγετών που καθορίζουν τις εξελίξεις στην περιοχή θα πρέπει να είναι η εξασφάλιση της ειρήνης και η προστασία της ανθρώπινης ζωής. «Προς αυτή την κατεύθυνση», τόνισε, «θα πρέπει να εργαστούν όλοι όσοι μετέχουν στη λήψη των αποφάσεων εγγυώμενοι την ειρηνική συνύπαρξη όλων».

Φωτογραφίες: Γιώργος Φερδής

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων