23/01/2020 23/01/2020 Συνάντηση με τον Πρέσβη της Αιγύπτου κ. Μοχάμεντ Φαρίντ Μονίμπ, είχε σήμερα λίγο πριν από το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμος. Η επίσκεψη, που είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, επικεντρώθηκε στις τρέχουσες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην ΝΑ Μεσόγειο, αλλά και στις παραδοσιακά πολύ καλές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών. Μετά τη συνάντηση,...
23 Ιανουαρίου, 2020 - 12:01
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2020 - 16:41

Στον Αρχιεπ. Αθηνών ο Πρέσβης της Αιγύπτου

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπ. Αθηνών ο Πρέσβης της Αιγύπτου

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Αιγύπτου κ. Μοχάμεντ Φαρίντ Μονίμπ, είχε σήμερα λίγο πριν από το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμος.

Η επίσκεψη, που είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, επικεντρώθηκε στις τρέχουσες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην ΝΑ Μεσόγειο, αλλά και στις παραδοσιακά πολύ καλές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Μετά τη συνάντηση, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης, ξενάγησε την διπλωματική αποστολή της Αιγύπτου στο παρεκκλήσι του Αγίου Ανδρέα και εν συνέχεια στο Μουσείο στο σπίτι της Αγίας Φιλοθέης στη Πλάκα.

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων