01/06/2020 01/06/2020 Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο είχε σήμερα ο Κώστας Καραμανλής, υπουργός Υποδομών και Μεταφορών. “Μπαίνουν τα πράγματα σε μια σειρά και θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται τα έργα. Μέσα στο επόμενο δίμηνο θα δούμε μεγάλα έργα που θα ενισχύσουν την οικονομία” τόνισε ο υπουργός Μεταφορών. Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, υπογράμμισε...
01 Ιουνίου, 2020 - 9:57
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2020 - 11:27

Στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών ο υπ. Μεταφορών

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών ο υπ. Μεταφορών

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο είχε σήμερα ο Κώστας Καραμανλής, υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

“Μπαίνουν τα πράγματα σε μια σειρά και θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται τα έργα. Μέσα στο επόμενο δίμηνο θα δούμε μεγάλα έργα που θα ενισχύσουν την οικονομία” τόνισε ο υπουργός Μεταφορών.

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, υπογράμμισε ότι η ποιμαντική εμπλέκεται με διάφορα προγράμματα, γιατί είναι μια ποιμαντική “που θέλει να ξεκουράζει τον άνθρωπο”.

Η συνάντηση επικεντρώθηκε στα προγράμματα υποδομών που προωθεί το εν λόγω υπουργείο, και οι συνεργασία με την Εκκλησία σε ανάλογα θέματα.

Τον υπουργό υποδέχθηκε στην είσοδο της Αρχιεπισκοπής ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης

 

Κείμενο: Θεόδωρος Κυριακίδης

Αρχιεπισκοπή -Φωτογραφίες Γιώργος Φερδής

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων