06/09/2019 06/09/2019 Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκαν σήμερα Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου οι επιτυχόντες μαθητές στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα που φοιτούσαν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Αρχιεπισκοπής Οι μαθητές συνοδεύονταν από τον Γενικό Διευθυντή του Κέντρου Παιδείας, Πολιτισμού και Εθελοντισμού κ. Σεβαστιανό Ανδρεάδη και τους καθηγητές του φροντιστηρίου. Ο Μακαριώτατος εξέφρασε την χαρά του...
06 Σεπτεμβρίου, 2019 - 13:50
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2019 - 14:10

Στον Αρχιεπ. Αθηνών οι νέοι φοιτητές από το Κοινωνικό Φροντιστήριο της ΙΑΑΘ

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπ. Αθηνών οι νέοι φοιτητές από το Κοινωνικό Φροντιστήριο της ΙΑΑΘ

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκαν σήμερα Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου οι επιτυχόντες μαθητές στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα που φοιτούσαν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Αρχιεπισκοπής

Οι μαθητές συνοδεύονταν από τον Γενικό Διευθυντή του Κέντρου Παιδείας, Πολιτισμού και Εθελοντισμού κ. Σεβαστιανό Ανδρεάδη και τους καθηγητές του φροντιστηρίου.

Ο Μακαριώτατος εξέφρασε την χαρά του για την επίσκεψη αυτή και ευχαρίστησε τους καθηγητές για την σημαντική προσφορά τους, ενώ συνεχάρη τα παιδιά για την επιτυχία τους και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην Εκκλησία. Ευχήθηκε, επίσης, στα παιδιά καλή σταδιοδρομία και επεσήμανε πως θα είναι πάντοτε στο πλευρό τους.

Κατόπιν, τα παιδιά ευχαρίστησαν τον Μακαριώτατο για τις δομές της Αρχιεπισκοπής και κυρίως για την πολύτιμη προσφορά του Κοινωνικού φροντιστηρίου τονίζοντας πως «δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την προσφορά της Αρχιεπισκοπής».

Στην συνέχεια οι καθηγητές ευχαρίστησαν τον Αρχιεπίσκοπο για την αγάπη και την συμπαράστασή του στο έργο τους, ενώ έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα των παιδιών που είναι υποδειγματική.

Ο Αρχιεπίσκοπος προσέφερε σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά δώρα.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων