06/11/2019 06/11/2019 Του Γιώργου Φερδή, Δημοσιογράφου-Θεολόγου Καινούργια πρόσωπα μπήκαν από σήμερα στο δυναμικό της Ιεράς Συνόδου σύμφωνα με την χθεσινή απόφαση της Διαρκής Ιεράς Συνόδου θέσεις Γραμματέων και στελεχών που αναβαθμίστηκαν. Οι εν λόγω κληρικοί είχαν συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο ο οποίος τους συνεχάρη.Ενώπιον της Ιεράς Συνόδου τους παρουσίασε ο Αρχιγραμματέας επίσκοπος...
06 Νοεμβρίου, 2019 - 11:36
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2019 - 12:12

Στον Αρχιεπ. Αθηνών τα νέα πρόσωπα της Ιεράς Συνόδου

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπ. Αθηνών τα νέα πρόσωπα της Ιεράς Συνόδου

Του Γιώργου Φερδή, Δημοσιογράφου-Θεολόγου

Καινούργια πρόσωπα μπήκαν από σήμερα στο δυναμικό της Ιεράς Συνόδου σύμφωνα με την χθεσινή απόφαση της Διαρκής Ιεράς Συνόδου θέσεις Γραμματέων και στελεχών που αναβαθμίστηκαν. Οι εν λόγω κληρικοί είχαν συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο ο οποίος τους συνεχάρη.Ενώπιον της Ιεράς Συνόδου τους παρουσίασε ο Αρχιγραμματέας επίσκοπος Ωρεών, κ. Φιλόθεος

Σύμφωνα με την απόφαση :

Γραμματέας της Συνοδικής Επιτροπής Θείας Λατρείας και Ποιμαντικού Έργου αναλαμβάνει ο αρχιμανδρίτης Σάββας Ζέρβας κληρικός της Μητροπόλεως Ύδρας.

Γραμματέας της Συνοδικής Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, ο αρχιμανδρίτης Χερουβείμ Μουστάκας κληρικός της Μητροπόλεως Λαρίσης.

Γραμματέας της Συνοδικής Επιτροπής Εκκλησιαστικής Τέχνης ο αρχιμανδρίτης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αθηναγόρας Σουπουρτζής εφημέριος στην Αγία Γλυκερία Γαλατσίου.
Γραμματέας της Συνοδικής Επιτροπής επί των Οικονομικών, ο Αρχιμανδρίτης Παντελεήμων Παπασυννεφάκης κληρικός της Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας

Κωδικογράφος της Ιεράς Συνόδου ο αρχιμανδρίτης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Νεκτάριος Καρσιώτης προϊστάμενος στην Αγία Σκέπη Παπάγου.

Επικυρωτής ο αρχιμανδρίτης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Μάξιμος Μητράρας προϊστάμενος της Αγίας Βαρβάρας Δάφνης.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων