02/07/2020 02/07/2020 Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο είχαν νωρίτερα σήμερα Πέμπτη 2 Ιουλίου, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου και οι Αντιπρόεδροι Νίκος Γρέντζελος και Ηλίας Μάνδρος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρέδωσαν 1000 (χίλια)αντισηπτικά   “Είμαστε πάντα στο πλευρό σας. Είστε σύμβολο της Ορθοδοξίας και είστε πολύ αγαπητός” είπε...
02 Ιουλίου, 2020 - 10:45

Στον Αρχιεπ. Αθηνών το προεδρείο του ΕΕΑ

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπ. Αθηνών το προεδρείο του ΕΕΑ

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο είχαν νωρίτερα σήμερα Πέμπτη 2 Ιουλίου, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου και οι Αντιπρόεδροι Νίκος Γρέντζελος και Ηλίας Μάνδρος.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρέδωσαν 1000 (χίλια)αντισηπτικά

 

“Είμαστε πάντα στο πλευρό σας. Είστε σύμβολο της Ορθοδοξίας και είστε πολύ αγαπητός” είπε ο κ. Χατζηθεοδοσίου προσθέτοντας ότι τα χίλια αυτά αντισηπτικά δεν λύνουν το πρόβλημα, αλλά είναι μια συμβολική κίνηση για την συνεισφορά της Εκκλησίας στον αγώνα κατά της πανδημίας.

Από την πλευρά του ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τους αντιπροέδρους και τους κάλεσε να επισκεφτούν τις δομές της εκκλησίας.

Αναφέρθηκαν επίσης στο ενδεχόμενο να υπάρξει ένα νέο κύμα κρουσμάτων ενώ ο Αρχιεπίσκοπος υπογράμμισε τα γενικότερα προβλήματα που υπάρχουν

Φωτογραφίες- Αρχιεπισκοπή: Γιώργος Φερδής

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων